Even voorstellen: ik ben Suzanne Coulbeaut


Wie ben ik?

Lange tijd was onderwijs mijn passie. 

Samen met mijn man heb ik drie zoons en ook kleinkinderen.

Mijn interesse voor energiewerk is al lang geleden gewekt. 

Mijn jarenlange werk in het onderwijs bracht allerlei (stress) situaties en vragen over de ontwikkeling van jonge mensen met zich mee. 

Dat was voor mij aanleiding om me te verdiepen in  effectieve methodes om rust en harmonie te vinden. Integratie tussen  rationeel denken,  ervaren emoties en  lichamelijke gevoelens  is de kern van de  methodes waarmee ik werk. Het gaat om oplossingsgericht werken naar welzijn; ‘thuiskomen in je  eigen energie’. 

Vaak is het van belang  de werking van de opvoeding ,  de invloed van  ‘familie- energie’  te onderkennen. Dan gaat het erom dit  te ‘kanaliseren’. 

Ik vind het heel fijn  om met  mensen  te werken en die te begeleiden(coachen) in hun  transformatie proces naar meer  tevredenheid. 

 

Mijn activiteiten behelsden onder meer:

Lager onderwijs in Frankrijk 1970-1975

Economie docente in Nederland 1985 – 2014

Bio-release massage  en ook reiki,

Opleiding in transpersoonlijke regressie therapie , 2009- 2014 (Scriptie: Regressies rond  psychosomatische traumatiek betreffende ongeval, ongeluk en/of hersenschudding) 

Opleiding in emotieve therapie 2014- 2017

Diverse workshops  en nascholingen, de meeste via  de Beroepsvereniging  NVRT, o.a. Familie opstellingen en Tibetaanse klankschalen. 

 

De laatste jaren ben ik werkzaam als emotieve – en regressie therapeut en coach. 

Uiteraard in het Nederlands, maar als Française, desgewenst ook in het Frans.