Ervaringen/reacties

”..vlak voor de sessies wist ik niet waar we het precies over zouden hebben. En .. alsnog ging ik elke keer een stukje verder. Een periode met heel veel ingrijpende gebeurtenissen en veranderingen kwam heel rustig tot een goed eind. Ik ben daar heel dankbaar voor! 
De benadering van Suzanne is ontspannen en informeel, zodat je je snel op je gemak voelt. De sessies worden eerst doorgesproken; hoe is de opbouw en het vervolg...
Dat maakt dat je niet volledig in het duister tast over wat je kunt verwachten. 
De begeleiding bij de oefeningen is ook heel prettig en je voelt je veilig om je kwetsbaar op te stellen... kortom; de sessies van Suzanne zijn een aanrader als je even niet meer weet hoe je verder moet." 
E.H.

 “..dankjewel Suzanne voor je hulp bij het ruimte maken om zwanger te worden. V. is een prachtig tevreden mannetje..” 
A.v.H.

 “..Het lage zelfbeeld, ontstaan door het trauma, wat ik jarenlang had weggedrukt, is door de sessie genezen en heeft zicht hersteld! 
Het schuldgevoel dat mij was aangepraat is daardoor als sneeuw voor de zon verdwenen.” 
C.A.

 ”..veel werk verzet in heel goede sfeer, zonder oordeel; ook gelachen . Ik heb meerdere soorten sessies gedaan, allemaal even boeiend , waarbij  het inzicht elke keer verdiept werd.”
C.C. 

"..Ik had veel last van obsessieve gedachten.
Dat is nu verdwenen"
L.P.

"..Mijn gevoel van leegte in mijzelf bracht mij er toe om regressie-sessies te doen. Na een paar keer was het resultaat wat ik ervan verwachtte: heel mooi".
C.A.

“..De hele procestherapie is als een  grote klok, de tandwielen van een groot raderwerk. Alle radertjes grijpen in elkaar  tot een geheel. 
Fantastisch werk!"
J.R.